X

Cum te poate ajuta gratuit brokerul de leasing?

Descoperă în rândurile următoare de ce este foarte avantajos să accesezi finanțarea cu ajutorul unui broker de leasing și ce beneficii îți poate aduce acesta atunci când achiziționezi un autovehicul sau un echipament.

Ce este brokerul de leasing?

În primul rând, brokerul de leasing profesionist trebuie să fie o persoană cu experiență în domeniul financiar. De obicei, a activat în companii de leasing sau bănci și cunoaște foarte bine criteriile de eligibilitate și fluxurile operaționale ale finanțărilor.

Brokerul de leasing dorește să colaboreze pe termen lung cu clienții săi, ajutându-i să obțină finanțări avantajoase și să economisească timp si bani.

Activitatea acestuia este similară brokerajului de asigurări, dar cu particularitățile industriei în care activează. Mulți dintre noi când am avut nevoie de o poliță de asigurare am apelat la un broker de asigurări care ne-a ajutat să găsim oferta cea mai avantajoasă.

Cum te ajută brokerul de leasing?

Brokerul de leasing te poate ajuta cu selecția, analiza și compararea obiectivă a mai multor oferte, astfel încât cererea sa fie înaintată către finanțatorul care oferă soluția financiară optimă și cu aprobare rapidă.

Acesta urmărește stadiul dosarului, comunicând direct cu finanțatorul și este în măsură sa răspundă mult mai repede eventualelor cereri de clarificări sau completări venite din partea finanțatorului.

Brokerul de leasing este un consultant personal pregătit să-ți fie alături oricând ai nevoie de un sfat sau de o soluție de finanțare.

Un avantaj foarte important reprezintă faptul că brokerul de leasing nu percepe comision de la clientul său, deoarece este plătit de către finanțator, furnizând astfel servicii de consiliere gratuite.

De ce sunt utile serviciile brokerului de leasing pentru companiile mari

Chiar dacă firmele mari au relații solide cu băncile partenere și acces facil la finanțare, serviciile brokerului de leasing sunt foarte potrivite și companiilor mari deoarece achizițiile sunt mai frecvente și mai complexe iar aici brokerul poate ajuta nu numai prin prospectare și ofertare ci și prin monitorizarea întregului flux al finanțării, până la livrarea și înmatricularea bunului.

Astfel, firma își va degreva proprii angajații iar aceste activități le va lăsa în sarcina brokerului. Și aceasta complet gratuit, întrucât brokerul este plătit de către finanțator.

De ce este mai bine să soliciți finanțare prin brokerul de leasing decât prin dealer

Cei mai mulți vânzători de vehicule promovează o singură ofertă de finanțare. Aceștia nu prezintă mai multe oferte alternative cu grafice comparative ci scot în evidență oferta finanțatorului care aprobă dosarul cel mai repede.

Unele oferte promovate prin dealeri, deși scot în evidență o dobândă redusă, cele mai multe au în componență și alte comisioane care cresc costul finanțării.

Spre deosebire de vânzător, a cărui activitate este doar comercializarea de vehicule sau echipamente, acesta neavând de cele mai multe ori expertiză financiară, brokerul de leasing este un partener specializat exclusiv pe servicii de finanțare și care îți va fi alături oricând pe parcursul contractului, pregătit să te consilieze sau să răspundă la orice întrebări de ordin operațional.

Chiar dacă ai primit deja o ofertă de finanțare de la dealer, recomandarea este să soliciți oferte alternative printr-un broker. Acesta va face o scanare rapidă a pieței si este foarte posibil să vină cu soluții mai bune.

În plus, te va scuti de multe discuții cu dealerul și finanțatorul și se va ocupa de dosar până la plata mașinii sau echipamentului.

În concluzie

Brokerul de leasing este un consultant personal pregătit să îți fie alături oricând ai nevoie de un sfat sau de o soluție de finanțare.

Apelează cu încredere la un broker de leasing profesionist și te invit să citești articolele care vor apărea periodic pe site.

Pentru finanțare de autovehicule si echipamente, ne poți contacta oricând cu încredere folosind formularul de contact.

Vezi ofertele Online Leasing

Scrie-ne ce vehicul dorești să achiziționezi

Aici găsești finanțare prin Leasing și Credit Extern pentru autoturisme, camioane și echipamente.

Fără drumuri la bănci. Procedură simplă și rapidă.

Ne ocupăm integral de formalitățile necesare finanțării.

Finanțare inclusiv pentru firme nou înființate.

Asigurări RCA și CASCO.

Serviciile sunt disponibile în toată țara.

Selectează formularul 

Alătură-te celor care ne urmăresc

Vei primi recomandări utile, resurse gratuite și vei afla cum să-ți optimizezi finanțarea când achiziționezi vehicule sau echipamente