X

Te ajutăm cu soluții rapide prin care optimizezi costurile de finanțare

Oferim soluții de finanțare prin servicii de brokeraj în colaborare cu principalele companii de leasing din Romania și facilităm obținerea de către clienți noștri a celor mai bune condiții de finanțare pentru achiziția de autovehicule și echipamente. Avem o experiență bogată în domeniu și mulți clienți care ne recomandă. Consultanța este gratuită și nu percepem comision de la client.

Cu ce te ajutăm mai exact

Te ajutăm cu soluții personalizate de finanțare prin analizarea și compararea obiectivă a ofertelor de leasing și credit, astfel încât să oferim o sinteză transparentă și argumentele necesare în vederea alegerii variantei optime de finanțare.

Ne concentrăm pe derularea rapidă a formalităților întrucât autovehiculele, în special cele rulate, sunt disponibile pe stoc o perioada limitată.

Companiile de leasing impun diferite condiții de finanțare în funcție de situația financiară a clientului dar si de tipul sau vechimea bunului finanțat.

Datorită experienței pe care o avem, cunoaștem la zi condițiile de eligibilitate cerute de finanțatori și te putem ajuta să alegi de la bun început oferta cu aprobare rapidă și care se pliază cel mai bine pe nevoile tale, pentru a câștiga timp.

Am contribuit până acum la finanțarea cu succes a zeci de bunuri precum camioane tip cap tractor, semiremorci prelată și cisternă, autoturisme noi și rulate și echipamente precum buldoexcavatoare, cilindri compactori, mașină de marcaj rutier, stivuitoare, semănătoare, utilaj CNC și altele.

DE CE ONLINE LEASING

Oferim soluții de finanțare prin Leasing Financiar, Leasing Operațional și Credit Extern fără TVA

Prin Leasing Financiar se pot finanța atât autovehicule noi, cât și rulate a căror vechime la finalul contractului de leasing nu depășește 10 ani. In plus, se pot finanța echipamente de construcții, utilaje agricole, echipamente industriale și chiar imobile. Avansul minim pornește de la 10% iar perioada maximă de finanțare este 72 de luni;

In cazul Leasingului Operațional vei plăti o chirie lunară fixă pentru utilizarea mașinii, în care sunt incluse și cheltuielile legate de asigurări, taxe, revizii și anvelope. Durata maximă a contractului de leasing operațional este de 57 de luni. La finalul contractului mașina se returnează finanțatorului. Principalele avantaje sunt deductibilitatea totală a plaților de leasing, cât și diminuarea costurilor legate de mentenanța mașinilor.

Credit Extern fără TVA – Dacă dorești să achiziționezi autoturisme, camioane sau echipamente direct din spațiul intracomunitar (cu factura externă), există posibilitatea de finanțare prin Credit Extern la valoarea fără TVA. Această soluție este recomandabilă în special companiilor care obțin venituri preponderent în euro.

Principalele avantajele ale Creditului Extern sunt valoarea mai mică a ratei comparativ cu leasingul, plata ratei direct în euro, cât și faptul că vei fi proprietarul mașinii. Produsul este disponibil doar companiilor.

Vreau ofertă de finanțare

Exemple de finanțare

Dacă dorești să achiziționezi un autovehicul sau un echipament, trimite-ne detalii și îți vom oferi soluția optimă de finanțare. Pentru autovehicule aduse direct din import cu factură externă, putem oferi Credit Extern la valoarea fără TVA cu plata ratelor în euro.

Volvo FH 500

Leasing Financiar

998 EUR/luna

BMW 520d

Leasing Financiar

525 EUR/luna

Mercedes Sprinter

Leasing Financiar

484 EUR/luna

Semiremorca Prelata Schmitz Cargobull

Leasing Financiar

220 EUR/luna

Soluții de finanțare fără drumuri la bănci

Aici găsești Leasing și Credit pentru autovehicule și echipamente. Finanțare inclusiv pentru firme nou înființate. Credit Extern fără TVA pentru vehicule din import. Servicii cu acoperire națională si consultanță gratuită. Selectează formularul și aplică simplu online.

 

Alătură-te celor care ne urmăresc

Vei primi recomandări utile, resurse gratuite și vei afla cum să-ți optimizezi finanțarea când achiziționezi vehicule sau echipamente